Een betonvloer is de ideale vloer voor uw bedrijfspand.

Graag direct contact

Bedrijfsvloeren

Een betonvloer geeft niet alleen een industriële look, maar is ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud. Bij H&O Bedrijfsvloeren zijn we gespecialiseerd in het leggen van betonnen bedrijfsvloeren!


Van kantoor tot bedrijfshal: een betonvloer is zowel praktisch als mooi. Een betonvloer is dus eigenlijk de ideale oplossing voor uw bedrijfspand. Het maakt niet uit hoe groot of klein het pand is: een betonvloer ziet er altijd strak uit en is slijtvast.

Met een betonnen bedrijfsvloer van H&O Bedrijfsvloeren maakt u gegarandeerd indruk!

De voordelen van een betonnen bedrijfsvloer

Steeds meer bedrijven kiezen voor een betonnen bedrijfsvloer. Dat is niet vreemd, want zo’n strakke vloer heeft veel voordelen. Een betonnen vloer in een bedrijfspand is bijvoorbeeld naadloos en gaat lang mee. Wij zijn ervan overtuigd dat een betonvloer ideaal is voor ieder bedrijfspand. Een betonvloer is namelijk:

bedrijfsvloeren-beton.jpg

Naadloos

Een naadloze vloer zorgt ervoor dat er geen vuil tussen de voegen kan belanden. Zo is een betonnen vloer extra onderhoudsvriendelijk.

betonnen-vloer-h-en-o-bedrijfsvloeren

Slijtvast

Een betonnen vloer is hard, stevig en dus slijtvast. Ook bij intensief gebruik gaat een betonnen bedrijfsvloer jarenlang mee.

betonnen vloer h en o bedrijfsvloeren h&o

Geschikt voor verschillende afwerkingen

Niet iedere betonvloer is hetzelfde. Ook niet ieder bedrijfspand is hetzelfde. Bij H&O Bedrijfsvloeren weten we welke betonnen vloer het best bij uw pand past.

Waar plaatsen we betonnen bedrijfsvloeren?

Bij H&O zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaardige betonvloeren in bedrijfspanden. We weten ook dat het ene bedrijfspand het andere niet is. We houden altijd rekening met uw wensen en eisen en combineren dit met onze kennis. Voor iedere locatie is een andere afwerking geschikt. H&O Bedrijfsvloeren heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het aanleggen van betonvloeren in:

- Magazijnen
- Werkplaatsen
- Garages
- Fabrieken
- Horecagelegenheden
- Kantoren

Betonnen bedrijfsvloeren

Of u op zoek bent naar een praktische of mooie vloer maakt eigenlijk niet uit als u de keuze hebt gemaakt voor een betonnen bedrijfsvloer. Een betonvloer is het namelijk allebei! Dat maakt het ook zo geschikt voor bedrijven.

De prijs van een betonnen bedrijfsvloer is afhankelijk van uw wensen en eisen. De oppervlakte en gekozen afwerking hebben bijvoorbeeld invloed op de uiteindelijke prijs van uw betonvloer. Bij H&O Bedrijfsvloeren adviseren we u daarom graag, om vervolgens een prijsopgave op maat te maken.

Over H&O Bedrijfsvloeren

Het storten van een betonvloer is specialistisch werk. Bij H&O Bedrijfsvloeren verzorgen we verschillende soorten betonwerk. Het aanleggen van mooie én praktische bedrijfsvloeren behoort tot onze specialismen.

U kunt bij H&O Bedrijfsvloeren terecht voor:

- Het leveren van een complete betonvloer in uw bedrijfspand

- Het huren van een betonpomp

- Het aanbrengen van de juiste wapening

- Het leveren van op maat gemaakt bekisting, stelwerk en hoeklijnen

- Een mooie monoliet afwerking

Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige betonvloeren in bedrijfspanden. Van fabriekshallen tot winkels en kantoren: we kunnen ieder project aan. Of u nu een groot of klein project heeft: bij H&O Bedrijfsvloeren leveren we maatwerk. We helpen u met eerlijk advies en strakke afwerking, zodat u ervan verzekerd bent dat uw bedrijfsvloer precies wordt wat u ervan had verwacht.

Meer informatie over de mogelijkheden van H en O Bedrijfsvloeren? Neem dan direct contact met ons op.

Betonnen vloer voor uw bedrijfshal of kantoor?

Alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

industriele-betonvloer-bedrijfsvloeren-h-en-o

betonnen-bedrijfsvloer.jpg

betonnen-bedrijfsvloer-buiten-schijndel

Meer informatie over een betonnen bedrijfsvloer?

Benieuwd naar de mogelijkheden van H&O Bedrijfsvloeren voor het laten plaatsen van een betonnen vloer in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!