Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we de juiste betonpomp voor iedere klus

Graag direct contact

Betonpompen

Bij H&O Bedrijfsvloeren werken we iedere dag met beton. Het gebruik van diverse betonpompen is voor ons dan ook dagelijkse kost. Soms heeft u een project waarbij u een betonpomp nodig hebt. In dat geval kunt u die bij H&O Bedrijfsvloeren huren!

Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we de juiste betonpomp voor iedere klus. Wij helpen u graag met het verpompen van uw beton, zodat uw project snel en vakkundig afgerond kan worden.

Een betonpomp huren bij H en O Bedrijfsvloeren? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze betonpompen.

Betonpomp huren

Van het leggen van een vloer in uw schuur tot het storten van een fundering voor uw tuinhuisje of het plaatsen van een bedrijfsvloer: gedraaid beton moet uiteindelijk naar de plaats van bestemming gepompt worden. Dat gaat niet zonder een goede betonpomp. Daarom kunt u bij H&O Bedrijfsvloeren een betonpomp huren voor uw project.

Een betonpomp helpt u om het beton snel en veilig op de juiste bestemming te krijgen. Een handzame betonpomp kan vrijwel overal komen. Bij H&O Bedrijfsvloeren verhuren we betonpompen aan bedrijven en particulieren. Indien gewenst kunnen wij de gehele betonstort uit handen nemen.

Waarom een betonpomp huren?

Het huren van een betonpomp heeft verschillende voordelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

betonpomp.png

Lastig bereikbare plekken gemakkelijker bereiken

Beton storten op een lastig bereikbare plaats maakt uw klus een stuk lastiger. Een betonpomp kan dan de oplossing bieden. De handzame pompen kunnen op iedere plek komen.

betonpomp.png

Minder arbeidsintensief

Een betonpomp verplaatst beton naar de plaats van bestemming op een snelle, gemakkelijke en snelle manier. U hoeft met een betonpomp niet meer met kruiwagens vol zwaar beton te sjouwen.

betonpomp.png

Minder rommel

Door het beton via een pomp te vervoeren voorkomt u rommel rondom uw werkplaats.

Onze betonpompen

Bij H&O Bedrijfsvloeren hebben we verschillende betonpompen voor uw project:

- Putzmeister 24m betonpomp: 110 m3 per uur.

- Putzmeister 1005 (aanhangerpomp): 50 m3 per uur.

De chauffeur van de betonpomp is gespecialiseerd als het aankomt op betonpompen. Heeft u extra handen nodig? Dan kunnen we altijd extra mensen meesturen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij H en O Bedrijfsvloeren bespreken we altijd eerst uw wensen en eisen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Werken met een betonpomp

Gaat u zelf aan de slag met een betonpomp? Dan is het handig als u ervaring hebt. Het werken met beton is een specialistische klus die om vakmensen vraagt. Bij H&O Bedrijfsvloeren werken mensen die jarenlange ervaring hebben met beton. Als u twijfelt of u het project wel zelfstandig uit moet voeren, verzorgen wij ook graag het hele traject. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!