Complete renovatie van uw vloer

Graag direct contact

Renovatie

Uw huidige vloer vervangen door beton? Of een betonnen vloer die aan vervanging toe is? Bij H&O Bedrijfsvloeren zorgen we ervoor dat uw vloer en na vloerrenovatie weer spic en span uitziet.

We leveren een maatwerkoplossing waarbij uw woning of bedrijfspand een compleet nieuwe look krijgt of weer voldoet aan de geldende eisen.

Benieuwd naar de renovatiemogelijkheden van H en O Bedrijfsvloeren? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en brengen een gedegen advies uit.

Vloerrenovatie in huis

In oudere huizen kan er op de begane grond een balklaag op de fundering liggen die aan vervanging toe is. Ook een bestaande betonvloer of cementdekvloer kunnen vervangen worden door H&O Bedrijfsvloeren.

In veel oude woningen is de vloerisolatie slecht, waardoor de grond altijd koud aanvoelt. Een oude houten vloer kan bovendien gaan rotten. En hoe slijtvast betonvloeren ook zijn, een oude betonvloer kan op een bepaald moment ook toe zijn aan vervanging.

Beton renoveren

beton-renoveren-h-en-o-bedrijfsvloeren

betonvloer laten leggen h en o betonvloeren

woonbeton renoveren door h&o bedrijfsvloeren

Nieuwe betonnen toplaag

Als een vloer onherstelbaar beschadigd is of niet meer aan de laatste eisen voldoet, kan H&O Bedrijfsvloeren ervoor zorgen dat de vloer compleet gerenoveerd wordt. Daarna voldoet de vloer waar aan alle geldende eisen.

Na een zorgvuldige inspectie van onze specialisten wordt een deskundig advies uitgebracht over de status van uw vloer. Bij H en O hebben we veel ervaring met het renoveren van betonvloeren.

Volledige vloerrenovatie

In sommige gevallen kan een vloer met de juiste betonreparaties worden hersteld tot het gewenste niveau. Ook dan kunt u H&O Bedrijfsvloeren inschakelen. Wij verzorgen het gehele traject. Van de eerste inspectie en het bijbehorende advies tot het aanbrengen van een nieuwe betonvloer.

Na onze vloerrenovatie kunt u weer jaren vooruit!

Neem contact op met de renovatiespecialisten van H en O Bedrijfsvloeren. Wij komen graag langs om een advies uit te brengen.